Jhumka FM

Info koment Stacione raport

Kjo radio është shumë i këndshëm dhe jeni duke kërkuar për një radio që do të filloni ditën tuaj dhe natën me programet e prodhuara me mjeshtëri muzikore ku secili dhe çdo gjurmët janë zgjedhur SIPAS me kohën dhe preferenca e dëgjuesve të tyre. Jhumka FM is that radio for you that will make you happy everyday.

Jhumka FM official website address is www.jhumkafm.com

Vend: Nepal

Zhanret: / /

loading...

Nepal Radio Stations

Popular Stations