Image Lajme FM 103.6 është një transmetimi radio stacion nga Katmandu, Nepal. Ajo prodhon disa lloje të programeve të lajmeve, tregon flisni, tregon argëtuese, etj. Programet e tij fillestare u fokusuar në muzikën pop, gratë, famshëm dhe modës. Image Lajme FM 103.6 Adresa zyrtare e internetit është www.imagefm.com.np
Image Lajme
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Nepal : Image Lajme ]