Image FM 97.9 MHZ

Info koment Stacione raport
Image FM 97.9 MHZ transmetim 24 orë në ditë,japë informacionin Talk Shows Muzikë lajme dhe shumë më tepër,Image FM 97.9 MHZ është shumë i njohur për pjesën e informacionit në qytet,por tani radio mund të dëgjohet në nivel global,radioja është shumë popullor në të gjithë vendin për cilësinë program.The Image FM saj 97.9 MHZ të promovuar gjuhën dhe kulturën e vendit, Radioja është e vendosur në Katmandu. Image FM 97.9 Faqen zyrtare MHZ është
www.imagefm.com.np E themeluar në 14 shkurt, 2003.

Vend: Nepal

loading...

Nepal Radio Stations

Popular Stations