Hits FM 91.2

Info koment Stacione raport
Hits FM 91.2 mban tabelë muzikë javore. Listat më të ndjekur janë Hits Xpress Bollywood Songs, Megatops Chart Anglisht Këngët, dhe Hits Countdown (Nepali Këngët). Hits FM 91.2 është një nga FM më të dëgjuar në vend, me një nga shfaqjet më të lartë të vlerësuarat. Ajo është renditur në mesin e krye 40 radio në Botë (Azi, Africa, Australia, Amerika Jugore) nga Britania e Madhe dhe irlandeze Radio Stations transmetimit në internet. Hits FM 91.2 website zyrtar është
hitsfm.com Themeluar në prill 1996.

Vend: Nepal

loading...

Nepal Radio Stations

Popular Stations