Himal Radio

Info koment Stacione raport
Himal Radio është një radio transmetimi web bazuar nga Katmandu, Nepal. Himal Radio luan lloje të ndryshme të zhanreve të muzikës si Nepali-i veshur me cipë, Klasik, Pop, Bhasha, Hindu-Videos, Klasik, Ghazals, etj. Himal Radio gjithashtu rregullon zbavitëse dhe flasin tregon për dëgjuesit e saj dhe është në dispozicion 24/7.
Himal Radio adresa e internetit zyrtare është www.himalradio.com

Vend: Nepal

Zhanret: /

loading...

Nepal Radio Stations

Popular Stations