top logo

Himal FM 90.2 MHz filluar TV e saj nga autoriteti 2068 B.S. Asoj 29. Himal FM filloi transmetimin e saj provë në 2068 B.S. Asoj 1 me markën, “Zëri i Samitit” dhe filloi televizion saj standarde rreth të njëjtën kohë e inicimit të tij autoritetit. Himal FM 90.2 MHz është ndjekur duke u (Leje Asnjë. FM 519/067/068) nga Qeveria e Nepali sipas Aktit Radio Broadcast 2052.

Himal FM adresa faqen zyrtare është himalfm.org

Himal FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Nepal : Himal FM ]