Guras FM

Info koment Stacione raport

Vënia shumica e përpjekjeve për të zgjedhur dhe të luajë këngët që janë kryesisht tërheqëse për dëgjuesit e zonës lokale dhe ndërkombëtare. As the radio plays top class music based on the preferences of their listeners its really easy for Guras FM to cater for a more broader range of audiences with their programs and songs selection.

Guras FM official website address is www.gurasfm.com

Vend: Nepal

Zhanret: /

loading...

Nepal Radio Stations

Popular Stations