Ganatantra FM 95.1

Info koment Stacione raport

Ganatantra FM 95.1 transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Ganatantra FM 95.1 transmeton prodhime të ndryshme lokale. prodhimet e tyre dhe programet e informacionit të bazuar në të përmbajë të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Ganatantra FM 95.1 Adresa e internetit është www.gfm.com.np

Vend: Nepal

loading...

Nepal Radio Stations

Popular Stations