FRIENDS FM 90.9

Info koment Stacione raport

FRIENDS FM 90.9 is a hit live online broadcasting music channel based on Nepal. FRIENDS FM 90.9 plays different range of music genres like Pop. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online.

FRIENDS FM 90.9 Adresa e internetit është www.friendsfm.com.np

Vend: Nepal

Zhanret:

loading...

Nepal Radio Stations

Popular Stations