Everest Radio

Info koment Stacione raport

Everest Radio themeluar në mars 9, 2011. Qëllimi Everest Radio kryesor është të sigurojë non-stop 24/7 jetojnë Nepalisht argëtuese muzikore e gjithë bota. Everest Radio është shumë popullor në të gjithë vendin për programin e saj të cilësisë si lokale klasik Top Pop 20 Bollywood Hollywood dhe shumë më tepër, promovimin e gjuhës dhe kulturës.

Faqen zyrtare Everest Radio është www.everestradio.com

Vend: Nepal

loading...

Nepal Radio Stations

Popular Stations