Dinesh FM 93.8 MHZ

Info koment Stacione raport

Dinesh FM 93.8MHz është një media kryesor radio e Largët perëndimore Rajoni Zhvillim, Nepal. Kjo FM filloi ajo e transmetimit në korrik 3 2007 dhe tani ajo është figurë pothuajse të gjithë rrethin e Largët Perëndimit, disa rrethin e mes Perëndimit përfshirë Uttaranchal dhe Uttarpradesh të Indisë. Dinesh FM 93.8 MHZ është media radio komerciale qëndron në atë të vetë. Dinesh FM 93.8 MHZ tashmë ka filluar për të arritur standardet profesionale dhe ekonomike që nga data e themelimit me të është e përsosur përbërjen program dhe marketingut politika, Dinesh FM, si një pjesë e Dinesh Group është dinamike avancimin e progresit twards dhe zhvillimin.

Dinesh FM 93.8 Faqen zyrtare MHZ është www.dineshfm.com.np

Vend: Nepal

Zhanret: / /

loading...

Nepal Radio Stations

Popular Stations