top logo

Dhukdhuki FM është e fokusuar për të ndërtuar një të mesme më premtues që do të ndihmojë për të ndriçuar njerëzit, për të përmirësuar kulturën e shtroj dhe të disiplinor elementet e ndryshme të shoqërisë. Dhukdhuki FM është një burim i argëtimit të mirë një vend për programet informative dhe produktive në internet radio.
Dhukdhuki FM adresa faqen zyrtare është www.dhukdhukifm.com

Dhukdhuki FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Nepal : Dhukdhuki FM ]