Chomolungma FM 98.6

Info koment Stacione raport

Chomolungma FM 98.6 transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Chomolungma FM 98.6 transmeton prodhime të ndryshme lokale. prodhimet e tyre dhe programet e informacionit të bazuar në të përmbajë të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Chomolungma FM 98.6 Adresa e internetit është www.cfm.org.np

Vend: Nepal

loading...

Nepal Radio Stations

Popular Stations