Butwal FM

Info koment Stacione raport

Muzikë Nepali është hartuar me një mendje dhe muzikën e vet. Çdo komb ka stilin e vet të muzikës kështu që e njëjta gjë vlen edhe për ato Nepalisht shumë. Me dëgjuesit Butwal FM janë në gjendje të përjetojnë disa radio në internet shumë interesante bazuar programe muzikore nga Nepali dhe muzikantët e saj popullore.
Butwal FM adresa faqen zyrtare është www.butwalfm.org

Vend: Nepal

Zhanret: / /

loading...

Nepal Radio Stations

Popular Stations