top logo

Bhorukawa FM publicizes its programmes decorate its playlists for a socially and culturally numerous target audience. further to the printed of a spread of facts and enjoyment programmes, Bhorukawa FM pronounces various local productions. Their productions and facts-primarily based packages include consisting of current affairs, i kuzhinës, kulturor, enjoyment and sports fields. Ata janë duke punuar si një urë në mes dëgjuesve dhe muzikë.

Bhorukawa FM website address is www.bhorukawafm.org.np

Bhorukawa FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Nepal : Bhorukawa FM ]