BFBS Gurkha Radio

Info koment Stacione raport
BFBS Gurkha Radio ekziston për të lidhur komunitetin forcave britanike. Kjo është e të tre shërbimet: Royal Navy, Ushtria dhe Air Force Royal. BFBS Gurkha Radio veprojnë në më shumë se 20 Vendet në mbarë botën dhe tani, në një zgjerim të madh të shërbimit, në shtëpi, në DAB radio digjitale të gjithë Britaninë e Madhe. faqen zyrtare BFBS Gurkha Radio është
www.bfbs.com Themeluar në gusht 27, 1996.

Vend: Nepal

loading...

Nepal Radio Stations

Popular Stations