BBC Nepali

Info koment Stacione raport
radio BBC Nepali është një radio transmetim Nepali në Mbretërinë e Bashkuar, japin informacionin Update Entertainment News dhe shumë më tepër në të njëjtën pikë,radio është mënyrë shumë e zakonshme e ndarjes së informacionit, jo vetëm për një qytet apo vend të caktuar, por tani radio mund të dëgjohet në nivel global. faqen zyrtare BBC Nepal është bbc.co.uk/nepali

Vend: Nepal

loading...

Nepal Radio Stations

Popular Stations