Audio 106.3 MHZ

Info koment Stacione raport

Radio Audio është një stacion Nepali dhe transmetuar në vend,jep informacion, Kulturë dhe komunikimi të gjitha në të njëjtën pikë , radio është mënyrë shumë e zakonshme e ndarjes së informacionit, jo vetëm për një qytet apo vend të caktuar, por tani radio mund të dëgjohet në nivel global,radioja është shumë popullor në të gjithë vendin për programin e saj të cilësisë, radio është e vendosur në qytetin e Kathmandu Nepal.

Audio 106.3 MHZ adresa website zyrtar është www.aradioaudio.com

Vend: Nepal

loading...

Nepal Radio Stations

Popular Stations