National Radio Namibia broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. National Radio Namibia broadcasters believe in providing real music variety.

National Radio Namibia
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Namibia : National Radio Namibia ]