top logo
Hitradio Namibia është shumë i parë, pasionuar dhe vetëm në bazë të transmetimit private komerciale radio gjermane në Namibi, Africa. Hitradio Namibia po vuan Windhoek dhe rrethinat e saj me 99.5 FM dhe Swakopmund dhe rrethinat e saj në 97.5. Pra, për të gjithë mirë dhe e goditi muzikë për të përmbushur nevojën tuaj kjo është radio për të shkuar me të.
Hitradio Namibia adresa faqen zyrtare është www.hitradio.com.na
Hitradio Namibia
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Namibia : Hitradio Namibia ]