My Music Radio

Info koment Stacione raport

My Music Radio is the UK’s new home of 70s and more. We play the greatest songs from the 60s, 70s and 80s by legendary artists. Kur një radio dëgjon preferencat e tyre dëgjuesit e dëshiruar dhe vepron në përputhje me rrethanat, atëherë ajo natyrisht bëhet një radio shumë popullor në mesin e tifozëve të muzikës. In case of My Music Radio, ajo është bërë e njohur shumë shpejt me lidh ata me dëgjuesit e tyre dhe duke ofruar programe të dëshirës së tyre.

My Music Radio official website address is www.mymusicradio.co.uk

Vend: Angli

Zhanret:

loading...

United Kingdom Radio Stations

Popular Stations