Radio DARB

Info koment Stacione raport

Vënia shumica e përpjekjeve për të zgjedhur dhe të luajë këngët që janë kryesisht tërheqëse për dëgjuesit e zonës lokale dhe ndërkombëtare. Ndërsa radio luan muzikë të klasit të lartë bazuar në preferencat e dëgjuesve të tyre është me të vërtetë e lehtë për Radio DARB të kujdeset për një gamë më të gjerë të audiencës me programet dhe përzgjedhjen e këngëve të tyre..

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.radiodarb.com

Gjuhe: frëngjisht

Vend: Morocco

Zhanret:

loading...

Popular Stations