top logo

Radio Chabab është një radio programeve rinore e bazuar në internet. Kjo është një radio transmetimit të jetojnë për 24 orë në ditë dhe shtatë ditë në javë. Programet e tyre janë të bazuara në lloje të ndryshme të aktiviteteve rinore lidhur dhe për të dhënë dhe të ngrenë çështje të ndryshme gjë të brezit të rinj të lidhur ata janë gjithmonë të afërt me dëgjuesit e tyre të dëshiruar.
Radio Chabab adresa faqen zyrtare është listen.radionomy.com/rjm1

Radio Chabab
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Morocco : Radio Chabab ]