top logo
Radio Aswat është radio interaktive në Marok. Ai mbështet emancipimin dhe zhvillimin. Ajo nxjerr në pah ata që përparojnë.
Aswat është një përmbajtje të përgjithshme radio (informacion dhe diskutim). Ajo i jep rëndësi të temave të jetës në shoqëri dhe ekonomi konsideruar si një pjesë e jetës së përditshme.
Aswat është shtet i pavarur, balancuar, respektueshëm dhe të afërt me radion e tij publike. Ajo decrypts dhe shpjegon faktet me ndershmëri dhe thjeshtësisë në mënyrë që informacioni i disponueshëm për të gjithë. Ajo instalon dhe shkon debatin. Ai kultivon kureshtjen e publikut.
Radio Aswat adresa web site zyrtar është www.aswat.ma
Radio Aswat
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Morocco : Radio Aswat ]