top logo
Med Radio është një origjinal, inovative dhe mbi të gjitha koncepti qytetar. Ai fokusohet në temën e ndërmjetësimit dhe zgjidhjes së konflikteve dhe në këtë mënyrë të hapur të shoqatave dhe shoqërisë civile.
Varg është shumë e gjerë, duke filluar nga mosmarrëveshjet e vogla fqinje me konfliktet më komplekse që përfshijnë organizata të mëdha apo të komunitetit ndërkombëtar.
DKA FM (Radio Med) duan për projektin e tyre të reja për të promovuar kulturën e ndërmjetësimit të thotë, zgjidhja paqësore e konflikteve. Mosmarrëveshjet lagjes, kontestet e punës, Kontestet ekonomike, konfliktet politike kombëtare ose ndërkombëtare, Qytetarët tani mund të ndiqni antenë për tema me interes në jetën e përditshme dhe madje edhe të marrin pjesë në programet interaktive.
Med Radio adresa e internetit zyrtare është www.medradio.ma
Med Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Morocco : Med Radio ]