top logo
Me një shumëllojshmëri të programeve së bashku me theks të veçantë në kulturën Marok Idaa el amazighia është bërë një nga kryesore stacioni radio lumë. Maroku është një vend me shumë variacion kulturor dhe për ata që i pëlqen kulturën Maroku dhe duan gjithmonë të lidhur me rrënjët e tyre, atëherë Idaa Al Amazighia është vendi i përsosur për të qenë me. Ata gjithashtu organizon programe edukative për dëgjuesit e tyre të moshave të ndryshme. Programet e tyre popullore janë si më poshtë:

  • Metabolizmi Amazigh përjetshme – Mbrëmje Week
  • Roots – Aazoran
  • Mirëmbrëma – Tmanswin
  • Me ty – Zgara Gark
  • Kultura dhe rrënjët – Zoran Anas.

Idaa Al Amazighia adresa faqen zyrtare është www.alidaa-alamazighia.ma

Idaa Al Amazighia
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Morocco : Idaa Al Amazighia ]