top logo
Radio Chaine Inter është një popullor transmetimi radio stacion french nga Rabat, Morocco. Ky stacion radio është duke luajtur muzikë Adult Bashkëkohor 24 orë live online. Kjo është një nga stacioni kryesor radio nëpërmjet Afrikës, si dhe. Faqja zyrtare e Radio Chaine Inter është www.chaineinter.ma
Inter Channel
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Morocco : Inter Channel ]