Xradio Dance

Info koment Stacione raport

Në këtë radio ju do të keni një kohë të mirë me muzikë dhe më të mirë personat muzikë lidhura. The broadcasting team of Xradio Dance are very friendly and has got a great affection for music. With Xradio Dance you will be able to experience the very good quality of radio programs and braodcasting team.

Xradio Dance official website address is www.xradio.me

Vend: Montenegro

Zhanret:

loading...

Popular Stations