top logo
Star FM Mali i Zi është një me kohë të plotë në internet radio stacioni i Cetinje. Star FM Mali i Zi ka transmetuar në ajër dhe në internet nga Star FM Mali i Zi. Edhe pse ky kanal radio është licencuar si një stacion muzikë, shumë afatit të saj përbëhet nga programimit laike muzikë.
Star FM Mali i Zi adresa faqen zyrtare është www.starfm.me
Star FM Mali i Zi
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Montenegro : Star FM Mali i Zi ]