RTCG Radio

Info Comment Report

RTCG Radio transmeton se është programe ndreq playlists e saj për çdo audiencë shoqërore dhe gjithashtu Assorted kulturore. Si dhe transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe gjithashtu seminare argëtuese, RTCG Radio transmeton assorted prodhime fazë lokale. prodhimet e tyre skenike dhe detajet e aplikacioneve të bazuara përmban për shembull marrëdhëniet aktuale jashtëmartesore, i kuzhinës, social, argëtuese dhe gjithashtu terrene sportive.

RTCG Radio adresa e internetit është www.rtcg.me

Vend: Montenegro

Zhanret: / /

Popular Stations