top logo

Pëlqen të qëndrojnë tuned dhe në të njëjtën kohë të argëtohen? If this is your demand than Radio Sund is the radio meant exactly for this kinds of things. Radio Sund will be with you wil get in touch with you, flas me ju me anë të paraqitjes së tyre të programeve të bukura muzikore. një stacion i saj tërësisht të kënaqshme online radio.

Detajet e kontaktit

Faqja e internetit: www.radiosund.cf

E-Mail: radiomater1@gmail.com

Cicëroj: @RadioSund

Instagram: radio_sund

Radio Sund
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Montenegro : Radio Sund ]