top logo
Radio KRS është një komunitet jo-fitimprurëse online dhe FM stacion Raido në Podgoricë, Montenegro. Si Radio KRS vetmja radio stacion të rinjve në internet. Radio KRS ofron një përzierje e muzikës dhe argëtuese.
Radio KRS fficial adresa e internetit është radiokrs.com
Radio KRS
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Montenegro : Radio KRS ]