Radio DELFIN

Info koment Stacione raport

Radio DELFIN është një jetojnë english radio online në Herceg-Novi, Montenegro. Radio DELFIN transmetim 24 orë program të jetojnë në internet. Radio DELFIN jemi të përkushtuar për të promovuar shumëllojshmëri muzikë dhe shumë më tepër me stacionin e tyre.
Radio DELFIN adresa faqen zyrtare është www.radiodelfin.me

Vend: Montenegro

Zhanret:

loading...

Popular Stations