Radio Crne Gore

Info koment Stacione raport

Radio Crne Gore është një hit jetojnë kanal muzikë në internet transmetimin e bazuar në Podgoricë, Montenegro. Radio Crne Gore luan gamë të ndryshme të zhanreve të muzikës si botën e muzikës. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online.
Radio Crne Gore adresa faqen zyrtare është www.rtcg.me

Vend: Montenegro

Zhanret:

loading...

Popular Stations