Radio Book News

Info koment Stacione raport

Radio Boka News është një multimedia lajmeve portal që sjell lajme nga kultura, shoqëri, politikë, detar. Qëllimi i tyre kryesor është cilësia informojë publikun, për t'u takuar ju dhe për të tërhequr vëmendjen për vlerat, traditat dhe nevoja për të mbrojtur dhe ruajtur bukurinë natyrore të Gjirit të Kotorrit.
Radio Boka News adresa website zyrtar është www.bokanews.me

Vend: Montenegro

loading...

Popular Stations