Jupok Radio

Info koment Stacione raport

Jupok Radio si stacioni i tretë radio private në Mal të Zi, i saj 24 orë transmetuar program nga mesi i qershorit 1995 në 98.7 dhe 102.5 MHz.Posluje brenda firmës Jupok mbajtëse Hadzibegovic.Osim në Rozhajë, ku sinjal transmetimi Jupok radio për të dëgjuar në komunat fqinje Berane, Andrijevica Bijelo Polje, Mojkovac, Kolasin, Tutin, … Emetimet janë muzikore-argëtuese, dhe me informacion nga sport dhe kulturë. Jupok një program shumë të zhvilluar tregtare dhe deri më tani ka transmetuar disa mijëra spotova.Popularnosti ndryshme reklamuese kjo emisionet radiofonike të kontribuojnë në kontakte të shumta, dhe shumë të pasur botim fonoteka të ndryshme muzikore …
Jupok Radio adresa e internetit zyrtare është jupok.do.am

Vend: Montenegro

Zhanret: / / /

loading...

Popular Stations