Elektroniq Radio

Info koment Stacione raport

Elektroniq Radio, një stacion ardhmja Nr.1 ​​i zgjedhur për dashamirët e muzikës elektronike. Stacioni ynë është i përbërë nga individë të talentuar të cilët punojnë gjatë tërë kohës në mënyrë që të t'ju sjellë meloditë mëdha, më të mirë DJ jetojnë në përzierje, Evente speciale, dhe më shumë. Në një mendje për Elektroniq Radio dhe të fillojnë të zbuluar gjithçka që ne duhet të ofrojmë.

Detajet e kontaktit

Faqja e internetit: www.djvuletta.wixsite.com/elektroniqradio

E-Mail: elektroniqradio@gmail.com

Facebook: vuletta.j

Cicëroj: @Vuletta

Vend: Montenegro

Zhanret:

loading...

Popular Stations