top logo

Qytet 93.3 streaming muzikë dhe programet si në internet. Qytet 93.3 është 24 orë 7 ditë radiodëgjoni online. Qyteti Radio 93.3 is a broadcast radio station in Podgorica, Montenegro, providing a big variety of music.

Qytet 93.3 Adresa e internetit është www.cityradio.me

Qytet 93.3
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Montenegro : Qytet 93.3 ]