top logo
Haliz Gagauz Radiosu is a hit live online broadcasting music channel based on Moldova. It plays different range of music genres like Folk, Hits, Traditional Gagauz music. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave, ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online. Suksesi Ky kanal ishte nxitur kryesisht nga forca e programeve të tij drejtimin. Haliz Gagauz Radiosu official website address is www.gagauzradio.ru
Haliz Gagauz Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Moldova : Haliz Gagauz Radio ]