Eko FM radio nga Moldavia dhe se luan pop, rock and përzierje muzikë. Eko FM është një stacion shumë të re radio online në Kishinau cila është në Republikën e Moldavisë. Si një stacion të ri radio ata kanë tërhequr tashmë shumë dëgjuesit për shkak të programeve të tyre menduar mirë në radio.
Eko FM adresa faqen zyrtare është www.ecofm.md

Eko FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Moldova : Eko FM ]