ZiFM Stereo

Info koment Stacione raport

Zifm Stereo filluar transmetimin në 1200 orë në 15 Gusht 2012. Stereo Zifm është stacioni i parë ekskluzive Zimbabve radio, ndodhet në Newlands, Harare; me transmetim të drejtë tani mbi të gjitha qytet të rëndësishëm, dhe të tyre që përfshin vargjet provinciale.

Operacionet specializuara stacionit janë të dytë-me-asnjë në Zimbabve – risi satelitore është shfrytëzuar për të përhapur shenjë tonë në pjesën më të madhe të transmetuesit tonë locales kombin mbi; dhe çdo transmetues ka një gamë normale të 200 km. Ky sistem nënkupton Zifm arrin Stereo 80% i Zimbabve, që ia tejkalon edhe qëllimin e mbështetës kombëtar. Furnizimet tona kompjuterizuar dhe zyrat studio janë gjendjen e Artizanatit – demonstruar nga natyra sidomos qartë të shëndoshë Zifm stereo-së.

ZiFM Stereo adresa website zyrtar është www.zifmstereo.co.zw

Vend: Mix

loading...

Mix Radio Stations

Popular Stations