Pika

Info koment Stacione raport

The Point broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, The Point broadcasts diverse local productions. prodhimet e tyre dhe programet e informacionit të bazuar në të përmbajë të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Vend: Mix

loading...

Mix Radio Stations

Popular Stations