top logo
Një Stacioni Net transmetohet në internet 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë. Një Stacioni Net ju sjell zërat miqësore e komunitetit plus një gamë të gjerë të muzikës, duke përfshirë klasike, bashkëkohor, jazz dhe vendin. Si një stacion të komunitetit, Ata gjithashtu kanë programe për komunitetet etnike e Antarktidës, Programet Aboriginal, programe fetare, sport, lajmet lokale dhe intervista etj.
Një adresa website zyrtar Stacioni Net është www.anetstation.com
Një Stacioni Net
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Mix : Një Stacioni Net ]