Afro FM

Info koment Stacione raport
105.3 Afro FM është në pronësi private Shqip Radio Stacioni i parë në Etiopi [duke shfaqur një e përditshme 1 orë Frëngjisht Shfaq]. Stacioni ynë është themeluar nën kompania e tij mëmë Paconet Media PLC në 2008 me kapacitet të mbulimit prej 150 km rreze në Adis Abeba dhe rrethinat e saj transmetimit çdo ditë për një kohë të kalimit të 18 orë. Ne të arritur audiencën tonë globale në Afrikë, Evropë, Amerika dhe Azi nëpërmjet tonë "Online Stream", të cilat ne kemi qenë stacioni pioniere etiopian radio për të futur këtë shërbim.
Afro FM adresa faqen zyrtare është www.alenalki.com

Vend: Mix

Zhanret: /

loading...

Mix Radio Stations

Popular Stations