Midnight Madness Metal Radio broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Midnight Madness Metal Radio broadcasters believe in providing real music variety, so listeners can enjoy a vast catalogue of known and unknown Metal music.

Midnight Madness Metal Radio official website address is www.midnight-madness.eradioweb.com

Midnight çmenduri Metal Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : Midnight çmenduri Metal Radio ]