UVNE live

Info koment Stacione raport

UVNE Live është një transmetues nga Universiteti i New Extremadura. Transmetimin nga numri Manuel Ordoñez 140, në Santa Catarina, Nuevo Leon, Mexico.
Një radio prodhuar dhe i kryer nga nxënësit dhe mësimdhënësit nga Universiteti i Nueva Extremadura (UVNE)

Detajet e kontaktit

Faqja e internetit: www.uvne.edu.mx

FaceBook: UVNELiveOficial

Email: comunicacionuvne@gmail.com

Numri i kontaktit: 83880182

Adresë: Manuel Ordonez 140 Santa Catarina, Nuevo Leon

Vend: Mexico

Zhanret: / / /

loading...

Mexico Radio Stations

Popular Stations