UTP Këngët

Info koment Stacione raport

A nuk e pëlqen për të kaluar kohë me një radio, sepse ajo është qarkullojnë njëjtat përmbajtjen një pas një sesa vetëm një mendje për UTP Këngëve dhe ju do të jetë i kënaqur se si e mirë përpjekjet e tyre është në preseting programe të mira dhe përmbajtjen për dëgjuesit e tyre që janë freskuese, këndshëm dhe më e rëndësishmja nuk riciklimit përmbajtjen njëjta.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.zeno.fm/utp-songs

Gjuhe: Spanjisht

Vend: Mexico

Zhanret: /

loading...

Mexico Radio Stations

Popular Stations