Rocola Del Dr. Simi

Info koment Stacione raport

Diçka e re dhe diçka të angazhohen Rocola Del Dr. Simi do të dallojnë ato me lloje të tilla e programeve dhe programeve iniciativë. Në mënyrë për të tërhequr dëgjuesit një radio ka nevojë për të ofruar dëgjuesit e tyre llojet e programeve që pëlqen të gëzojnë dhe Rocola Del Dr. Simi në këtë drejtim ata e mban të lidhur me dëgjuesit e tyre.

Rocola Del Dr. Simi adresa website zyrtar është www.siminforma.com.mx

Vend: Mexico

Zhanret: /

loading...

Mexico Radio Stations

Popular Stations