pERIME

Info koment Stacione raport

Rau janë një radio me më shumë se 5 vjet në projektin e ajrit një të bërë nga tifozët për tifozët me muzikën më të mirë dhe tema aktuale në botën e anime, Kpop, jpop dhe të gjithë Japonia me announcers mirë transmetuar nga Mexico Monterrey dhe të gjithë Amerikën Latine me informacionin më të mirë të momentit dhe të dëgjoni Rau me muzikë 24 orë në ditë

Detajet e kontaktit

Faqja e internetit: www.radioanimeuniverse.net

FaceBook: Radioanimeuniverse

Cicëroj: Gporau

Email: igrmty@gmail.com

Vend: Mexico

Zhanret: / /

loading...

Mexico Radio Stations

Popular Stations