Rhapsody Radio

Info koment Stacione raport

Rhapsody Radio Radio dhe për të gjithë, ku ndjenjat janë të pafund dhe të kulturës dhe argëtim shkojnë dorë për dore. Ne nuk janë as unike as pretendojnë të jenë më të mirë, thjesht jemi të ndryshëm. Një qëllim fitimi të vërtetë të ndryshme rrezja, ku ne mbështesim kulturën, një ku dëgjuesit dhe transmetuesit bashkëveprojnë pa radio jetojnë, mbështetur poetët, shkrimtarë, këngëtarët, kompozitorë, përurime librash, ngjarje kulturore, intervista, karaktere dhe më shumë, gjithashtu ka programe fun, me muzikë të të gjitha kohërave. Ne jemi një ekip dorë punuar në dorë për kulturë ne ju ftojmë të dëgjoni pa kushte vijnë dhe të gëzojnë programet më të mira në linjë.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.zeno.fm/rapsodia-radio

Gjuhe: Spanjisht

Vend: Mexico

Zhanret: / /

loading...

Mexico Radio Stations

Popular Stations